Railway Metrics redovisar ett starkt första halvår 2024

Bolaget har beslutat att beslutat att tillverka 100 backkameror under hösten. Foto: sam b/unsplash

Inledda serieleveranser, nya patent, och internationella samarbeten har präglat första halvåret 2024 för Railway Metrics and Dynamics. Med en stadig ökande försäljning och strategiska partnerskap siktar bolaget på fortsatt internationell expansion och digitalisering av järnvägssektorn.

Railway Metrics and Dynamics (RMD) har under 2024 upplevt ett halvår av stabil tillväxt och internationell expansion. Med inledda serieleveranser av kameror och Performance Monitoring Units (PMU), godkända patent och nya agentavtal, står bolaget inför en framtid med ökande intäkter och globala möjligheter. Denna framgångssaga bekräftas i bolagets halvårsrapport, som nu finns tillgänglig för allmänheten.

Viktiga händelser efter rapportperioden

  • RMD har utökat sin produktportfölj med ett nytt patent för viktsensorer och inlett serieproduktion av backkameror och PMU
  • Bolaget har tecknat ett agentavtal med indonesiska Artindo och beslutat att tillverka 100 backkameror under hösten. VÄTE Rail har beställt 120 PMU, och de första 25 backkamerorna har levererats.
  • RMD har blivit utvalt till Business Swedens tillväxtprogram Catalyst, vilket stärker bolagets globala expansionsstrategi och har lett till det nya agentavtalet med Artindo.