Innovativa sensorsystem från ASC på InnoTrans 2024

Under InnoTrans 2024 kommer ASC att presentera sina senaste innovationer för järnvägs- och infrastruktursektorn. Bland nyheterna finns den dedikerade ASC RAIL-serien, som omfattar extremt robusta och flexibla högprecisionsaccelerometrar och gyroskop, särskilt konfigurerade och kvalificerade enligt standarden EN 50155. Dessa produkter uppfyller en rad relevanta järnvägsnormer och branschstandarder, vilket avsevärt minskar operatörernas dokumentationskrav. Bild: ASC

ASC Sensors förbereder sig för en intensiv och spännande mässa på InnoTrans 2024, som hålls i Berlin den 24-27 september. Som en pålitlig partner inom utveckling, produktion och leverans av högprecisionssensorer, erbjuder ASC lösningar anpassade efter kundernas specifika behov.

– Vi ser fram emot att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina exakta krav, säger Renate Bay, vd för ASC Sensors. InnoTrans har genom åren blivit en av världens största och mest inflytelserika mässor för järnvägstransport och infrastrukturteknik.

Skräddarsydda lösningar för ökad säkerhet och produktivitet

ASC Sensors har en flexibel portfölj av kapacitiva accelerometrar, gyroskop, lutningssensorer och IMU:s (Inertial Measurement Units) som används för avancerad testning, prediktivt underhåll och tillståndsövervakning. Dessa sensorer kan anpassas efter specifika krav och bildar ofta grunden för nya produkt- och processinnovationer som syftar till att förbättra säkerheten, kapaciteten och produktiviteten i järnvägssystem över hela världen.

Möt ASC på mässan – boka ditt möte i förväg

ASC Sensors älskar utmaningar och välkomnar besökare att diskutera sina behov och idéer om innovativa sensorteknologier på mässan. För att säkerställa att du får kvalitetstid med en av våra experter, rekommenderar ASC att du bokar en mötestid i förväg. Besökare kan skicka ett mejl med önskad dag, tid och ämne för att få en bekräftad tid.

Renate Bay ser fram emot att träffa branschkollegor och kunder på InnoTrans:

– För att diskutera hur vi kan öka din nätverks produktivitet och prestanda, besök oss på vår monter. Vårt team ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa fantastiska nya lösningar som inte bara utvecklar ditt företag, utan också framtidens mobilitet, säger hon.

ASC kommer att finnas i hall 27, monter 691, där besökarna får möjlighet att utforska deras senaste innovationer och diskutera framtida samarbeten.

Framtiden för mobilitet

ASC Sensors strävar efter att ligga i framkant av den digitala revolutionen inom järnvägssektorn. Deras engagemang för innovation och hållbarhet återspeglas i deras produkter, som är utformade för att möta de hårdaste kraven och samtidigt stödja järnvägsoperatörernas mål om ökad effektivitet och säkerhet.

Besök ASC Sensors på InnoTrans 2024 och upptäck hur deras banbrytande sensorteknologier kan driva utvecklingen av framtidens mobilitetslösningar.

Källa:ASC